logo
bg

Szolgáltatásaink

bg

Hitvallás


“Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és egy napot sem kell dolgoznod az életedben.” /Konfucius/

Valljuk, hogy az emberiség boldogulásának záloga az, hogy felszínre kerüljenek és szárba szökkenjenek a teremtő gondolatok. A munka fogalmának átlényegülését kívánjuk elősegíteni, hogy az ne csupán foglalkozás vagy szakma legyen, hanem mindannyian mesterséget, hivatást találjunk benne.

Az így megváltozott felfogású társadalomban az emberi kreatív gondolkodás, a technológiai fejlődés és a vezetői képességek egysége a jólét robbanásszerű növekedését hozhatja el.

Hiszünk abban, hogy a vezetés öröm, és a jól működő, a környezetére és önmagára reflektáló, a fejlesztésre fogékony, tanulni képes szervezet nem csupán hatékony, hanem a benne dolgozóknak lehet örömforrás is egyben.

Segítségnyújtás


Szolgáltatásunk segítő támogatást nyújt a cégtulajdonosoknak, vállalatvezetőknek a szervezet hatékony működtetéséhez.

Szervezetfejlesztési projektjeink során a megbízónkkal való szoros együttműködésben tárjuk fel a vállalkozásban rejlő lehetőségeket, illetve közösen dolgozunk ki megvalósítási tervet a kitűzött célok eléréséhez.

Abban segítünk, hogy a cég képes legyen önmagát újraszervezni, a folyamatos megújulás érdekében erősítjük vállalat tanulásra és önfejlesztésre irányuló képességét.

Csoportos képzéseinken egy-egy csoport vagy részterület készségeit fejlesztjük, elősegítjük a jobb kommunikációt és megértést a szervezeten belül. Kiemelten foglalkozunk az együttműködés, az elköteleződés és a kreativitás erősítésével.

Egyéni tanácsadás és képzés során fejlesztjük a vezető delegálási, prezentációs és kommunikációs képességét. Támogatjuk a fejlődését az időgazdálkodás, döntéshozatal vagy a projektvezetés tekintetében.

Coaching folyamatok során képessé tesszük a vezetőt, hogy továbblendüljön a teljesítményét akadályozó nehézségein, segítünk megtervezni és megvalósítani a szakmai céljait, és meghatározni egyéni fejlődési útjait.

bg
bg

Bizalom


Ügyfelünk 100%-ban biztonságban érezheti magát, mert alapértékeink lényegi elemei a korrektség, a megbízhatóság és a teljes titoktartás.

Büszkék vagyunk rá, és mindig arra törekszünk, hogy megbízóink kifogástalanul korrektnek és megbízhatónak jellemezzenek bennünket.

Szerződésünkben kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk erre a területre.

Szakértelem


Szakmai előéletünk a garancia arra, hogy tudjuk, miről beszélünk.

Több hazai és nemzetközi cégnél betöltött évtizedes vezetői munkáink segítették, hogy számos szakmát és iparágat (műszaki, pénzügyi, ingatlanpiaci, FMCG, gyártói és kereskedői) saját bőrünkön megtapasztaltunk, és belülről, működés közben ismertünk meg. Széles körű tapasztalatainkra alapozva építettük fel tréneri, szervezetfejlesztői, projektvezetési, tanácsadói és coaching képességeinket.

bg
bg

Kreativitás


A kreativitás a fejlődés hajtóereje, így a vállalat életképességének mércéje.

Tanulmányaink és személyes tapasztalataink során egyre erősödő meggyőződéssel képviseljük, hogy a versenyképesség javításához, az értékteremtés folyamatának erősítéséhez elengedhetetlen a kreatív energiák bátorítása. A hosszú távú és eredményes működésért teret és alkalmat kell biztosítani, hogy a szervezeten belül a kreativitást fokozottan a cég érdekeibe tudjuk állítani.

A kreatív technikák megértésének, kipróbálásának és alkalmazásának fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, ezért egy saját tréning programot, a Fúziós Gondolat Generátort (FGG) fejlesztettük ki ennek elősegítése céljából.

Technológia


Az emberi találékonyság és a hatékony technika közös erővel megsokszorozhatja az értékteremtés erejét.

A módszereink és az alkalmazott eszközeink során igénybe vesszük a modern technológia által kínált lehetőségeket.

A vállalati és vezetői diagnosztikához, a kiértékelésekhez, a képzési és egyéni fejlesztési módszereinkhez előszeretettel veszünk igénybe technológiai támogatást. Az ajánlásainkban is szívesen mutatunk be ilyen alkalmazásokat.

bg